Новий анімаційний ролик кафедри “Комп’ютерна інженерія та програмування”

✌️ ✌️ Кафедра Комп’ютерної інженерії та програмування (КІП) Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут”(НТУ “ХПІ” 🏛) готує фахівців 12 галузі знань “Інформаційні технології” за спеціальністю 123 “Комп’ютерна інженерія”.

🔥 Кафедра презентує новий ролик:


🎓 Розробник – студентка кафедри “Комп’ютерна інженерія та програмування” 👩‍💼Олена Зеленець
🎓 Керівники – професори кафедри КІП: 👨‍🦳Володимир Скородєлов та 👩‍🦳 Олена Черних


👧 Випускниця школи натрапляє на сторінку кафедри “КІП” в Instagram 📱 і вирішує дізнатися більше. Вона зустрічається зі 👱‍♀студенткою, яка відкриває перед нею світ можливостей: новітні лабораторії 🔥, інноваційні проєкти 💬 , міжнародні конференції 🌐 стажування в провідних ІТ-компаніях 🗓 та підтримку викладачів 💯.

Надихнувшись, випускниця вирішує вступити на кафедру КІП. Її очі сяють від радості – вона знайшла свій шлях до успіху 🙂

Приєднуйтесь до кафедри Комп’ютерної інженерії та програмування (КІП) НТУ “ХПІ”! Ваша мрія про кар’єру в ІТ починається тут! ✨💻🎓

Кафедра КІП має 60-річну історію і готує фахівців у галузі “Інформаційні технології” за спеціальністю “Комп’ютерна інженерія”☀️🔥

Що ви отримаєте на кафедрі КІП❓

💥 Досвідчені педагоги: 12 докторів наук і 24 PhD.
🌌 Сучасні лабораторії, створені разом з EPAM, NIX Solutions та GlobalLogic Ukraine.
📈 Освітньо-професійні програми: “Сучасне програмування, мобільні пристрої та комп’ютерні ігри”, “Прикладна комп’ютерна інженерія”, “Комп’ютерна інженерія” (PhD).
🌍 Кар’єрні можливості: архітектори ПЗ, розробники ПЗ, керівники ІТ-підрозділів, адміністратори мережі, тестувальники, бізнес-аналітики, менеджери проектів.

Науково-дослідні напрямки:
Моделювання та управління складними технічними об’єктами 🚄🛩🛰🚀
Інтелектуальні системи підтримки прийняття рішень 💻🩺💊🔬
Обробка та захист інформації у комп’ютерних системах 🦠🌪🔥🚫🖥

❗️Щорічно кафедра КІП проводить міжнародні конференції: “Проблеми Інформатики та Моделювання” (ПІМ), “Інформатика, Управління та Штучний Інтелект” (ІУШІ), “Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я” (MicroCAD).

Більше 800 студентів створюють екосистему для стартапів, гуртків та груп за інтересами. Кращі студенти представляють кафедру на олімпіадах і конкурсах, здобуваючи призові місця!🥇🥈🥉

Обирайте кафедру КІП НТУ “ХПІ” і станьте частиною команди, яка створює майбутнє ІТ! 🌐🔧🔍


🔥 Приєднуйся до нас 🔥

⬇️  Соцмережі кафедри ⬇️ 
🌐 Web-site   
🤳Instagram
📱Facebook 
🎶 TikTok 
💼 Linktr 
📢Telegram-чат
🤖 Chat-bot: @KIP_abitbot