Конкурси до 20-річчя факультету соціально-гуманітарних технологій

vselennaya-polytehaНаціональний технічний університет

«Харківський політехнічний інститут»

факультет соціально-гуманітарних технологій

кафедра соціології і політології

ЗАПРОШУЄ

взяти участь у фотовиставці

«Всесвіт Політеху»

присвяченій 20-річчю факультету соціально-гуманітарних технологій

Історія нашого факультету соціально-гуманітарних технологій (СГТ) починається з підписання в 1996 р договору про співпрацю між Харківським державним політехнічним університетом (нині НТУ «ХПІ») і Університетом внутрішніх справ (нині Харківський національний університет внутрішніх справ – ХНУВС), коли він носив назва економіко-правового факультету (ЕПФ). У 2007 р ЕПФ був реорганізований у факультет інтегральної підготовки (ФІП). У січні 2016 році факультет інтегральної підготовки був перейменований у факультет соціально-гуманітарних технологій. На факультеті сьогодні навчається близько тисячі чоловік. Здійснюється підготовка за спеціальностями: педагогіка вищої школи, фізична культура і спорт, прикладна і комп’ютерна лінгвістика, переклад, психологія, соціологія, публічне управління і адміністрування. І ось в жовтні 2016 р наш факультет готуватися відзначати свій 20-й день народження.

Мета фотовиставки – підтримка духу єдності і корпоративності між усіма політехніками, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності студентів і викладачів.

До участі запрошуються студенти, викладачі та випускники нашого університету.

Для участі у фотовиставці необхідно надати організаційному комітету від 1 до 5 фотографій, що відображають реальне життя студентів НТУ «ХПІ». Тематика фото може бути досить різноманітною, починаючи від занять (лекцій, лабораторних), конференцій, спортивних і святкових заходів, закінчуючи студентським життям і дозвільний практиками. Фотографії можуть бути окремими роботами або являти собою серію, обов’язково з супровідним текстом і назвами. Так само до робіт необхідно додати заявку учасника: Ваше прізвище, ім’я, по батькові, місце роботи (навчання) повністю і контактний телефон.

Вимоги до фоторобіт:

Роботи в форматі .jpg, 300 dpi., Кольорові і / або чорно-білі, в електронному варіанті надсилаються на e-mail: polytechnic.photo.2016@gmail.com. Організаційний внесок за одну фотографію 25 грн. Оплата здійснюється через термінали ПриватБанку на рахунок: 5168 7553 9145 9910, призначення платежу: за участь у фотовиставці Єкімовим Марії Олександрівні від ПІБ учасника.

Так само Ви можете самостійно роздрукувати фотографії в форматі 20х30 см, на матовому папері і передати їх на кафедру соціології та політології, навчальний корпус №1, 8 поверх 808, 807 ауд. не пізніше 30 вересня 2016 року.

Фотовиставка буде проведена в жовтні 2016 року на базі НТУ «ХПІ». По закінченню фотовиставки планується створення фотоальбому з роботами учасників, він буде розміщений на сайті факультету СГТ.

Контакти організаційного комітету:

Олена Сергіївна – (050) -032-03-61

Марія Олександрівна – (097) -064-47-10

Кафедра соціології і політології – (057) -707-68-36