27-я міжвузівська науково-практична конференція студентів-іноземців «Роль науки у розвитку суспільства»

18 квітня 2019 року на факультеті міжнародної освіти була проведена 27-я міжвузівська науково-практична конференція студентів-іноземців підготовчих факультетів «Роль науки у розвитку суспільства», на якій були присутні гості – викладачі та студенти дванадцяти провідних вузів Харкова, а також аспіранти та студенти 1-3 курсів НТУ “ХПІ”. Студенти з шістнадцяти країн світу представили цікаві доповіді, продемонстрували відмінне володіння науковим стилем мовлення українською, англійською та російською мовами, здатність вести діалог з аудиторією і відповідати на питання по темі доповіді.

Декан ФМО НТУ «ХПІ» доцент Кудій Д.А. відкрив пленарне засідання конференції, на якому були присутні більше 150 учасників і було заслухано 8 доповідей з різних областей науки і техніки. Вперше співведучим конференції був студент довузівської етапу навчання Догру Толга (Туреччина), який успішно впорався з цим завданням.
В рамках конференції працювали чотири секції: «Природничі науки», «Інформаційні та медичні науки», «Соціально-гуманітарні науки» і секція, на якій були представлені доповіді англійською мовою. Доповіді супроводжувалися барвистими презентаціями та демонстраційними експериментами.

Науково-практичні конференції для іноземних студентів – це яскраві події, до яких студенти ретельно готуються спільно з викладачами; намагаються організувати і піднести слухачам свою доповідь у цікавій, інтерактивній, наочній формі, що створює атмосферу свята і гарного настрою.

Матеріали 27-ї міжвузівської науково-практичної конференції студентів-іноземців «Роль науки у розвитку суспільства» представлені в репозиторії НТУ «ХПІ»: http://bit.ly/2G4Fycp

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Залишити відповідь