Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Наші завдання

sokol
    Сьогодні, в умовах переходу України на інноваційний шлях розвитку економіки, пріоритету високих технологій і наукомісткої продукції, основним фактором, що забезпечує успіх, є інтелект і освіченість нації.
Навчання в провідному вузі України створює умови не тільки для отримання престижного диплому, але, перш за все, дозволяє самореалізуватися і забезпечити собі гідне життя в майбутньому.
Кафедра «Промислова і біомедична електроніка» Національного технічного університету «ХПІ» здійснює фундаментальну підготовку фахівців, здатних вирішувати наукові та інженерні завдання. Наукові дослідження та навчальний процес ведуться на кафедрі за двома напрямками. Перший напрямок – промислова електроніка, що представляє собою область науки і техніки, яка займається проблемами силової електроніки і перетворення інформації. Другий напрямок – біомедична електроніка, яка підвищує ефективність роботи лікарів і сприяє поліпшенню стану здоров’я їх пацієнтів.
Завданням нашої кафедри, її вчених і викладачів, є забезпечення високого рівня підготовки фахівців в області електроніки і програмування; проведення наукових досліджень, які відповідають вимогам XXI століття.

Доктор технічних наук,
член-кореспондент Національної Академії Наук України,
ректор НТУ «ХПІ», професор Е.І.Сокол

Календар

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031