Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

Щодо участі студентів і аспірантів кафедри ПБМЕ в Міжнародній науковій конференціі “Technical Scientific Conference invites undergraduate, master and PhD”, у Технічному університеті Молдови, м. Кишинів


Студенти і аспіранти кафедри ПБМЕ у весняному семестрі 2024 року продовжили наукову роботу над проблемами, пов’язаними з вдосконаленням методів і приладів біомедичної електроніки.


Виконуючи наукові дослідження під керівництвом провідних викладачів кафедри, вони приймають активну участь в роботі молодіжних наукових семінарів та конференцій. Так, для прикладу, свій науковий творчій доробок вони показали на конференції “Technical Scientific Conference invites undergraduate, master and PhD“, що відбулася 27 – 28 березня у Технічному університеті Молдови, м. Кишинів. Доповіді були підготовлені та зроблені на такі наукові теми:


Роботу, виконану під керівництвом професора кафедри, директора ІЕЕЕ Томашевського Романа Сергійовича: Rehabilitation of those who lost limbs from shrapnel and gunshot wounds” показав аспірант Пилипенко Сергій. Робота присвячена актуальній темі апаратної підтримки протезування втрачених кінцівок, та була з зацікавленістю вислухана представниками міжнародної наукової спільноти та визвала жваве обговорення.


Друга робота, виконана під керівництвом доцента кафедри Шишкіна Михайла Анатольєвича аспірантом Голдобіним Сергієм: “Mathematical model to calculate cardiac output using multi-parametric data“, була присвячена проблемам діагностики в кардіології. Ця робота також була підтримана науковцями та була відзначена сертифікатом 2-го рівня.


Дві роботи були підготовлені студентами кафедри під керівництвом доцента Колісника Костянтина Васильовича. Це робота студента групи Е-620 б Зайця Дмитра: “Telemetric system for monitoring the parameters of an experimental stand for tracking the damaging effects of penetrating wounds “, яка розглянула особливості побудови системи контролю експериментального стенду для дослідження проникаючих кульових поранень. Ця робота була визнана як краща студентська робота і отримала сертифікат 1-го рівня. Цікава також була робота студента-іноземця з Лівану, групи Е-620іб.е – Вассіма Джамаля: “Physiotherapeutic system for cranial electrotherapy stimulation“, в всякій був зроблений аналіз щодо можливості удосконалення фізіотерапевтичної системи для транскраниальная електростимуляції, яка також отримала відповідний сертифікат.


Всі роботи були визнані та рекомендовані до публікації в матеріалах конференції.


Вітаємо нашу наукову молодь та їх керівників з науковим успіхом, та бажаємо їм подальшого творчого натхнення та гарних результатів в їх наукових починаннях.


Завідувач кафедри ПБМЕ                                               Сергій КРИВОШЕЄВ


Календар

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031