Yes! Master’s degree confirmed. Ступінь Магістра підтверджено

Ми раді сповістити широкому загалу, що громадянин Азербайджану Асаді Кухан Фірдовсі Асад Огли захистив дипломну роботу і отримав ступінь Магістра. Це перший наш випускник з Кавказу, який захищався на англійській мові. Він витримав цей іспит. До того ж він заочник і давно працює в службі релейного захисту в системі енергетики своєї країни. Запитання державної екзаменаційної коміссії швидко перейшли від теми дипломної роботи до повсякденних задач азербайджанської енергетики. Спілкування було надзвичайно цікавим. За що окрема подяка  голові коміссії  д.т.н. професору Олександру Павловичу Лазуренко. Він  був у справах в НТУ «ХПІ» і доєднався до захисту з приміщення електрокорпусу.

Кафедра передачі електричної енергії третій рік поспіль випускає магістрів з англійською мовою навчання. Це  ознака якості освіти в НТУ «ХПІ» та заслуга завідувача кафедри, д.т.н., професора Сергія Шевченко, керівника студента з Азербайджану к.т.н., доцента Станіслава Дривецького  та й усіх викладачів, що викладали, допомагали, спілкувались англійською мовою.

Хочеться відзначити, що в грудні на кафедрі передачі електричної енергії захистилося 35 магістрів, 10 з яких отримали диплом з відзнакою. Теми димпломних проектів біли найрізноманітніші. Частина з них присвячені сучасній тенденції з використання відновлюваних джерел електроенергії.

Хочеться побажати всім випускникам успішно застосувати отримані в НТУ «ХПІ» знання в своїй роботі, а кафедрі передачі електричної енергії отримати на навчання нових студентів. І не тільки з України.

Пока нет комментариев

Добавить комментарий

NEWS

Свежие комментарии