anna.bielinska@khpi.edu.ua
Науковий ступінь: кандидат технічних наук, спеціальність 05.18.06 – Технологія жирів, ефірних масел і парфюмерно-косметичних продуктів (181 – Харчові технології).
Тема дисертації: «Технологія купажованих олій підвищеної біологічної цінності».
Вчене звання: Доцент кафедри органічного синтезу і нанотехнологій.
Sertificat B2 Ehglish School of Tomorrow, English File Upper – Intermediate.
Відомості про підвищення кваліфікації: Державна установа «Інститут мікробіології та імунології ім. І.І. Мечникова АМН України», 16.01.2023–24.02.2023 рр. Тема: «Моделювання, контроль та керування біологічними та мікробіологічними процесами в екологічній, промисловій та фармацевтичній біотехнології».
Провідний лектор з дисциплін
«Екобіотехнологія»
«Контроль та керування біотехнологічних процесів»
«Промислові технології біологічно активних речовин»
«Біологія»
«Моделювання та оптимізація систем та процесів в біотехнології»
«Біоматеріалознавство та інженерія біотканин»
«Основи технології виробництва космецевтичних засобів» (дисципліна за вибором)
«Біоконверсія відходів» (дисципліна за вибором)
«Біотрансформація органічної сировини» (дисципліна за вибором)
Наукові інтереси
– Дослідження застосування мікроорганізмів та біохімічних процесів для виробництва продуктів харчування.
– Використання математичних методів для моделювання та вдосконалення технологічних процесів з метою підвищення ефективності та якості продукції.
– Дослідження методів та підходів для зменшення впливу промислових процесів на навколишнє середовище, впровадження зелених технологій та зниження відходів.