Запрошення від ПрАТ МХП

Posted on Posted in Без категорії, Новини, Студентам

Шановні студенти-випускники!

Будь ласка, ознайомтеся зі зверненням одного з наших партнерів та стейкхолдерів. У вас є унікальна можливість отримати стажування та працевлаштування за спеціальністю на одному з провідних підприємств України. Також студентам 3 та 4 курсів можна звернутися до представника компанії з метою влаштування для проходження виробничої та переддипломної практики.

Запрошуємо до співпраці з Черкаським відділенням холдингу а саме, з Миронівською птахофабрикою (комплекс з переробки курчат-бройлерів ПрАТ «Миронівська птахофабрика» та птахокомплекс філія ПрАТ «Миронівська птахофабрика») м. Канів та с. Степанці Черкаської області та Миронівський м’ясопереробний завод «Легко» м. Миронівка, Київської області.

Підприємству потрібні фахівці з таких галузей знань як

  • «Механічна інженерія» (шифр галузі 13, код спеціальності 133 галузеве машинобудування);
  • «Електрична інженерія» (шифр галузі 14 код спеціальності 141 електроенергетика, електротехніка та електромеханіка);
  • «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації» (шифр галузі 17 код спеціальності 174 автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та роботехніка, 175 інформаційно-вимірювальні технології, 176 мікро- та наносистемна техніка);
  • «Архітектура та будівництво» (шифр галузі 19 код спеціальності 194 гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології).

Запрошуємо студентів для проходження літнього (оплачуваного) стажування, виробничої практики та пропонуємо можливість дуальної форми навчання. Організовуємо ознайомчі екскурсії з підприємствами Черкаського відділення холдингу.

Ми гарантуємо офіційне трудове працевлаштування від першого робочого дня, стабільну заробітну плату, безкоштовне проживання у гуртожитку і харчування (обід), щомісячне преміювання продукцією компанії у вигляді 6,5 кг курячого м’яса. Також, можливість безкоштовно відвідувати спортзал та отримувати консультації від психолога.

МХП – це міжнародна фуд та агро-тех компанія, до якої входить група компаній з напрямку виробництва курятини, інкубації яйця, виробництва зернових та виробництва продуктів харчування та ритейлу.

https://mhp.com.ua – офіційний сайт МХП

Буду рада відповісти на Ваші запитання, і надати консультацію щодо працевлаштування (студентів) та вдячна за надання зворотного зв’язку, або контакту для обговорення данного питання.
З повагою,

Зірка Валентина

Фахівець з навчання, оцінки та розвитку персоналу
Employee Experience and Success Division

ПрАТ «Миронівська птахофабрика»
Тел. +38 097 16 64 486