Шановні пані та панове!
Запрошуємо Вас до участі у 6-й міжнародній наукові конференції “Інформаційні та інноваційні технології в XXI столітті”, яка організована спільно з Бердянським державним педагогічним університетом, Братиславським університетом економіки і менеджменту, Державним університетом інтелектуальних технологій і зв’язку, Інститутом дослідження просторового розвитку, Інститутом підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка», Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут», Сумським державним педагогічним університетом імені А.С. Макаренка, Східноукраїнським національним університетом імені В. Даля, Центральноукраїнським державним університетом ім. Володимира Винниченка, Асоціацією інновацій транспортної інфраструктури України.

До участі в конференції запрошуються науковці, викладачі, студенти, фахівці з інноваційних та інформаційних технологій в розвитку різних сфер сучасного суспільства. Учасники конференції будуть мати можливість представити результати своїх досліджень та свого досвіду на пленарному засіданні та в секціях, а також взяти участь в дискусіях. Статті будуть опубліковані як підрозділи рецензованої колективної монографії (електронна версія).

Дата проведення: 19-20 вересня 2023 р.

Тип конференції: міжнародна

Робочі мови конференції: польська, англійська, українська.

Секції конференції:
1. Інформаційні та інноваційні технології в освіті
2. Інформаційні та інноваційні технології в економіці і управлінні
3. Інформаційні та інноваційні технології в житті суспільства
4. Штучний інтелект та суспільство: можливості та загрози
5. Сучасні технології фізичної культури, спорту та фізичної реабілітації

За результатами роботи конференції польським академічним видавництвом буде опублікована електронна версія колективної монографії. Колективній монографії буде присвоєно ISBN та DOI. Після перевірки на плагіат, підписання угод з видавництвом кожним автором / співавтором колективна монографія буде оприлюднена на сайті Сілезької академії – https://cutt.ly/GK2etlw .

Для участі в конференції необхідно до 17 серпня 2023 р. надіслати до організаційного комітету на електронну адресу wst.nauka@gmail.com наступне (із зазначенням в темі листа «Conference 19-20.9.2023»):
•заявка на участь в конференції (для кожного автора / співавтора заповнюється окрема заявка,
які необхідно відправити одним файлом!);
•стаття.

Вимоги до статті (підрозділу колективної монографії) наведено нижче:

Конференція_AS_19-20.09.2023