Вісім студентських команд представили свої розробки у фінальному пітчі першого Hardware Engineering Hackathon від YEP — екосистеми інноваційного підприємництва. Семестр теоретичних напрацювань і дві доби інтенсивної роботи у VD MAIS та фаблабі Платформи Острів у межах курсу «Технологічне лідерство у хардверних стартапах» — стрімкий шлях до презентації перших працюючих прототипів 30 липня.

Аби місія була здійсненною, учасники мали потужну менторську підтримку від експертів YEP, Платформи Острів, SmartZavod, INPUT SOFT, knopka, Сontract Electronics Ukraine та інших організацій і стартапів.

Які розробки представили команди з п’яти політехнік? 

Переглянути пітчі

Faults Detection виграли головний приз — участь в українській делегації на одній з європейських конференцій! Переможці також отримали подарунки від технологічного партнера хакатону, VD MAIS

«Коли буде більше фаблабів та подібних хакатонів, в Україні буде більше хардверників», — діляться враженнями учасники Hardware Engineering Hackathon. Над цим YEP продовжить працювати вже з вересня, масштабуючи курс для майбутніх технічних засновників на інші університети. 

Якщо ви бажаєте запровадити курс у своєму університеті — заповніть контактну форму за посиланням: https://bit.ly/3KgXKl1 

Курс «Технологічне лідерство у хардверних стартапах» втілюється в межах ініціативи YEP «Підприємницький університет», що реалізується спільно з Міністерством цифрової трансформації України, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Українським фондом стартапів, Genesis за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».