01 липня 2024 року розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників на бакалаврат до вишів. Для створення кабінету вступнику потрібно увійти на сторінку системи подання заяв в електронній формі в ЄДЕБО.  Для відкриття електронного кабінету треба вказати адресу електронної пошти – надалі вона буде логіном для входу. Під час реєстрації електронного кабінету заборонено використовувати електронні адреси заблокованих в Україні сервісів, наприклад, mail.ru, yandex.ru. Якщо у Вас виникли проблеми з поданням заяви, ви можете отримати оперативну консультацію від фахівця (за телефоном, у Telegram або Viber, з використанням додатку AnyDesk).

Абітурієнти повинні уважно перевіряти всі відомості, які зазначають в е-кабінеті, тому що після подання першої заяви внести будь-які зміни до електронного кабінету вже неможливо.

Загалом у 2024 році вступники можуть подати до 5 заяв на бюджетну форму навчання в будь-який заклад вищої освіти без обмеження щодо кількості спеціальностей, на які їх подають, та до 10 заяв на контракт.

Відеоінструкція з реєстрації електронного кабінету (від початку до таймінгу 3:52)