День Відкритих Дверей

01 квітня 2024 року інститутом Енергетики, електроніки та електромеханіки НТУ «ХПІ» було організовано ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ у комбінованому форматі – онлайн й офлайн, де взяла участь і кафедра Електричного транспорту та тепловозобудування.

Навидь в такий важкий час, коли продовжується агресія проти України, коли дуже важкий стан з електрикою в Харкові, політехніки шукають і знаходять можливості наживу спілкуватись з майбутніми абітурієнтами. Учні з навчальних закладів Харкову та Харківської області були запрошені у бомбосховище НТУ «ХПІ».

Захід відкривав творчий колектив “Сузір’я”, який підняв настрій всім присутнім виконям двох запальних пісень – українською та англійською мовами.

Потім почалась основна частина заходу, який називався «Швидкі знайомства», де кожному представнику Конкурсної Пропозиції надавалося п’ять хвилин, що б представити сою конкурсну пропозицію у кращому вигляді та отримати голоси у конкурсі на 5 кращих конкурсних пропозицій.

Було представлено десять конкурсних пропозицій. Кафедрою Електричного транспорту та тепловозобудування було представлено дві конкурсні пропозиції:

– Електромеханіка у рамках спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка;

– Локомотиви та локомотивне господарство у рамках спеціальності 273 Залізничний транспорт.

Захід пройшов з великою наснагою, присутнім учасникам офлайну провели STEM-екскурсію «Доторкнись до науки», де кафедрами були представлені різні пристосування, пристрої, навіть роботи, що викликало велике захоплення.

Але й онлайн учасники не відставали від своїх офлайн колег – вони жваво дискутували в частині, ставили питання щодо вступу, навчального процесу на різних кафедрах і в цілому про студентське життя в НТУ “ХПІ”.

На запитання гостей відповідали директор Інституту ЕЕЕ Томашевський Р.С. та відповідальна за профорієнтаційну роботу Інституту ЕЕЕ Шилкова Л.В., а також представники кафедр інституту.

За словами учасників, захід удався і атмосфера була надихаюча!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *