Музей НТУ "ХПI"

Сайт музею історії НТУ "ХПІ"

By

Майбутні абітурієнти знайомляться з НТУ “ХПІ”

4 квітня 2018 р. у центрі «Арсенал Ідей – Україна» НТУ «ХПІ» відбулась презентація трьох кафедр навчально-наукового  Інституту механічної  інженерії  і  транспорту  НТУ «ХПІ» (директор інституту професор В.В. Єпіфанов).

Студентам Харківського механічного технікуму ім. О.О. Морозова та комп”ютерно-технологічного коледжу НТУ «ХПІ» співробітники кафедр продемонстрували можливості навчання на кафедрах «Технологія машинобудування та металорізальні верстати», «Інтегровані технології машинобудування ім.  М.Ф. Семка», «Матеріалознавство». Провели презентації кафедр та відповіли на запитання студентів інженер каф. технології машинобудування  та  металорізальних  верстатів  Н.П. Скидан, доц. каф.  інтегрованих технологій машинобудування О.Л. Мироненко, представник  каф. матеріалознавства   С.А. Князєв.

 

Молодь побувала на екскурсії у музеї і с зацікавленням знайомилася зі старовинними будівлями вишу, потім відвідала кафедри. Завідувачі кафедр проф. О.А. Пермяков та проф. О.В. Соболь розповіли майбутнім абітурієнтам про сьогоденн,. новітнє обладнання, зв’язки кафедр з виробництвом, про роботу випускників. Вони відмітили, що високий рівень отриманих у вузі знань дає можливість нашим випускникам у галузі технології машинобудування знайти цікаві пропозиції на ринку праці та бути затребуваними спеціалістами не тільки в Україні , а й за її  межами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *