Музей НТУ "ХПI"

Сайт музею історії НТУ "ХПІ"

By

Філософський практикум

         

        У  музеї історії  НТУ “ХПІ”  10 грудня 2018 року за ініціативи кафедри філософії факультету соціально-гуманітарних технологій НТУ “ХПІ” та музею університету  відбулася зустріч студентів першого та другого курсів навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу з відомим вченим, лауреатом Державної премії України в галузі науки і техніки, доктором технічних наук, професором, завідувачем першої в Україні кафедри стратегічного управління факультету комп’ютерних наук  і програмної інженерії Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», національним експертом Організації Об’єднаних Націй з Промислового Розвитку (UNIDO) в 1995-1996 рр.., заступником директора з наукової роботи  Інституту машин і систем Мінпромполітики та НАН України в 1993-2002 рр., віце-президентом Спілки підприємців Харківської області  у 2011-2014 роках  Кононенком Ігорем Володимировичем.

          В рамках філософського практикуму  старший викладач кафедри філософії,   кандидат філософських наук, доцент В.І. Міщенко запропонував майбутнім фахівцям в галузі економіки змоделювати та візуалізувати професійне зростання кожного з присутніх  на прикладі життєвого і творчого шляху доповідача. 

         Студенти уважно слухали  розповідь професора про свого наставника, відомого вченого, педагога, який допоміг десяткам своїх вихованців стати першокласними фахівцями, випускника  ХММІ 1941р., засновника і завідувача кафедри АУД, заслуженого працівника вищої школи України, Почесного доктора НТУ “ХПІ”, д.т.н., професора  А.В. Дабагяна.

          З зацікавленням прослухавши лекцію  професора, яка була насичена сучасними фактами, графіками, прикладами вирішення дуже складних питань у співпраці з видатними фахівцями, молодь з вдячністю за цінні поради задавала гостю багато питань.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *