Методичне забезпечення
Посилання:
- Навчально-методичний посібник “Матеріальні технологічні і теплові розрахунки в курсовому та дипломному проектуванні” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/7269146a-7da0-436b-9aec-7ced93070256
- Методичні вказівки до лабораторних та практичних робіт з курсу “Хімія і технологія ароматичних сполук” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/86af0ca6-d4e6-4e74-8cd4-4cbd54921231
- Методичні вказівки до практичних робіт з курсу “Зелена хімія” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/cdbe1062-d15f-4b2f-81b9-89fd116022c8
- Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Хімія і технологія синтетичних лікарських сполук” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/41701a8d-732d-4861-82be-d122532a7d28
- Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Експертиза та безпека продукції виробництв харчових добавок” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/0a5f7343-3aa0-470e-8fd2-57f4c30fc44d
- Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Контроль якості у виробництві косметичних засобів” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/54157f22-90fb-4f3a-b1f6-1acf658bd1d5
- Методичні вказівки до лабораторних занять з курсів “Хімія і технологія харчових добавок” та “Хімічна інженерія харчових добавок”. Розділ “Речовини, що подовжують терміни зберігання готової продукції” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/f924796d-31e9-4e0f-a651-a9d3bdc19531
- Методичні вказівки до лабораторних занять з курсів “Хімія і технологія харчових добавок” та “Хімічна інженерія харчових добавок”. Розділ “Речовини, що регулюють консистенцію готової продукції” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/9f9bdc8c-01d1-4cfb-9b0e-692788cf1d2c
- Безпека харчових продуктів : антиаліментарні фактори, ксенобіотики, харчові добавки https://repository.kpi.kharkov.ua/items/dd32cab3-0869-4f08-ba67-800ee359a1e7
- Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Загальна хімічна технологія органічних речовин” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/0ee20409-5c9d-4fa1-ab18-e8ba082309ab
- Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Основи мікробіології косметичних засобів” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/3e5fa710-3eec-4406-b50f-fc3ecfe51c96
- Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу “Хімія і технологія харчових добавок” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/8386111c-1e9e-4ab6-ae68-f1b47842f543
- Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Хімія і технологія органічних барвників і люмінофорів” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/da322944-4707-40d1-8442-619d8164097d
- Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу “Основи біохімії харчових і косметичних виробництв” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/f5d3cf96-119a-4a30-be84-833c019c78f1
- Навчально-практичному посібнику “Загальні методи визначення якості та безпеки споживчих товарів” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/e2adaafc-f106-44c9-912e-ec7be67544dc
- Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Якість сировини та продукції хімічних технологій” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/cb324bdc-9f5a-4b81-bd48-51488bdbefce
- Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Застосування продуктів технології органічних речовин” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/3661c031-c46c-4433-a1cb-7c6470220977
- Методичні вказівки для виконання практичних робіт з курсу “Хімія і технологія харчових добавок” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/b600b719-3f76-4f11-a8b6-488ff5afd878
- Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу “Хімія і технологія харчових добавок” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/2936e508-f7c8-4bcf-b502-30497431438d
- Методичні вказівки для виконання практичних робіт з курсу “Загальна технологія фармацевтичних виробництв” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/37159aab-d790-4cc0-b495-faa755e05bce
- Методичні вказівки для виконання лабораторних робіт з курсу “Загальна технологія фармацевтичних виробництв” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/ee65c32b-f00a-4dca-8ee5-2a32f1a2bc71
- Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Промислова мікробіологія та санітарія” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/c0e93f05-76e1-4027-9f4f-39dee999598a
- Методичні вказівки до практичних занять з курсу “Контроль якості у виробництві фармацевтичних препаратів” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/b094f479-adc5-4eec-94ac-68d0e28551d0
- Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Хімія і технологія основного органічного синтезу” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/d15b4082-3c4c-4a19-816d-ea742c3ea8ee
- Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу “Технологія сировини косметичних виробництв” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/f998cba3-60fa-4777-a930-4260ae1714c0
- Методичні вказівки до практичних робіт з курсу “Основи наукових досліджень у виробництві харчових добавок і косметичних засобів” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/cb9665b8-f680-4c4a-a585-8a21a632147d
- Методичні вказівки до лабораторних занять з курсу “Хімічна інженерія харчових добавок”. Розділ “Ідентифікація харчових добавок” https://repository.kpi.kharkov.ua/items/6deaa591-c9ec-4e0f-91eb-b5f583ec67da
- Методичні рекомендації до написання та захисту кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності «226 Фармація, промислова фармація»
- Методичні вказівки – Організація та регулювання діяльності підприємств фармацевтичної галузі.pdf
- Методичні вказівки – Промислова мікробіологія.pdf
- Методичні вказівки – Тара та пакування фармацевтичних препаратів.pdf
- Методичні вказівки – Біофармація.pdf
- Методичні вказівки – Контроль якості у виробництві фармацевтичних препаратів.pdf
- Методичні вказівки – Промислова технологія готових лікарських форм.pdf
- Конспект лекцій – Теоретичні основи фармацевтичної технології.pdf
- Методичні вказівки – Технологія лікарських препаратів промислового виробництва.pdf
- Методичні вказівки – Фармакогнозія з основами біохімії лікарських рослин.pdf
- Методичні вказівки – Фітохімія.pdf
- Методичні вказівки – Належні фармацевтичні практики GMP.pdf
- Навчальний посібник – Аптечна технологія ліків.pdf
- Методичні вказівки – Аптечна технологія ліків.pdf
Поширити: