Kahoot «Якісне освітлення – запорука безпеки»

У рамках святкування Дня науки в Україні 📡 та Міжнародного дня світла UNESCO 2024 року для потенційних вступників та майбутніх студентів доц. Мезенцевою І.О. 14 травня 2024 р. у прямому ефірі в Telegram-каналі було проведено пізнавально-розважальний захід Kahoot, який мав назву – «Якісне освітлення – запорука безпеки».
Необхідно зазначити, що незважаючи на завершення навчального року у загальноосвітніх навчальних закладах, існує значна зацікавленість школярів щодо участі у таких заходах. Так, у цій Kahoot-вікторині зареєструвались та активно виборювали першість 32 учасники із різних регіонів України під самими різними нікнеймами. Це свідчить про формування у підростаючого покоління українців зацікавленості щодо вибору стратегії та тактики безпечної життєдіяльності загалом та у такій важливій галузі, як освітлення, зокрема.

Активну участь у підготовці питань до Kahoot-вікторини прийняли такі викладачі кафедри БПтаНС: доценти Мезенцева І.О., Кузьменко О.О., Ящеріцин Є.В. та асистент Османова О.В. Питання вікторини були пов’язані не тільки з виробничим освітленням, як, наприклад: «Яке буває природне освітлення в залежності від конструктивних особливостей світлових отворів?»

Але були також питання із суміжних з безпекою праці галузей знань, проте від яких залежить якість освітлення, наприклад, таке питання: «Основним світлопрозорим матеріалом для вікон є силікатне скло, природою, це..?»

Крім наведених вище, у вікторині було багато і інших цікавезних запитань, на які із задоволенням відповідали гравці.
Переможцями у цій Kahoot-вікторині стали учасники, які виступали під нікнеймами: Лівшиц Діана (1 місце), Фандієнко Анастасія (2 місце) та Владислав (3 місце).
Колектив кафедри «Безпека праці та навколишнього середовища» бажає всім учасникам вікторини подальших успіхів в отриманні знань та здачі НМТ на 200 балів!

Доценти кафедри Мезенцева І.О., Ящеріцин Є.В.