24 січня 2022 р. – профорієнтаційний захід у “Арсеналі ідей”

У понеділок, 24 січня 2022 р. доц. Ящеріциним Є.В. з 15.00 до 16.00 у “Арсеналі ідей” (електрокорпус НТУ “ХПІ”) у рамках загально університетського заходу “Канікули в стилі STEM Camp School” був проведений профорієнтаційний захід у формі лекції на тему “Цікавезні прилади контролю шкідливих та небезпечних виробничих факторів”.

Метою заходу був розвиток зацікавленості у школярів приладами, які вимірюють рівні шкідливих та небезпечних виробничих факторів, визначенням професії людей, які займаються цією справою і, відповідно, пошуком абітурієнтів на спеціальність 263 “Цивільна безпека”.

Для цього використовувалась презентація, яка демонструвалась за допомогою мультимедійного обладнання. Одночасно проводилась демонстрація роботи на наступних кафедральних приладах: шумомірі «Роботрон» 00024; анемометрі крильчастому цифровому АП-1; анемометрі крильчастому цифровому (портативному) ВТМЕТЕR ВТ-816В; пірометрі INFRARED THERMOMETER IEK 60825-1; люксметрі Ю-116 та інших приладах.

У заході приймали участь школярі 10 класу Харківської ЗОШ №119 загальною чисельністю 19 учнів та супроводжуючий їх вчитель.

На представлених фотографіях показані робочі моменти профорієнтаційного заходу.


Опубліковано у Абітурієнту. Додати до закладок постійне посилання.