Участь кафедри у “AGROEXPO 2021”

ІХ Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій «AGROEXPO 2021» відбулась у м. Кропивницький.

Організаторами виставки виступили: Міністерство економіки України; Міністерство аграрної політики України; Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості; Кіровоградська обласна державна адміністрація; Федерація роботодавців України; Торгово-промислова палата України; Асоціація Украгромаш; Асоціація Аграрних інженерів.

Виставка проводилась з 29.09.2021 р. по 2.10.2021 р. Загальна площа експозиції склала понад 125 тис. м2, в ній прийняло участь 324 організації-учасника (вітчизняні та закордонні виробники сільськогосподарської продукції; техніки для галузі рослинництва, тваринництва, запасних частин та багато іншого) у 20-ти категоріях. За 4 дні виставку відвідало 46 тис. 500 осіб.

НТУ “ХПІ”, єдиний з харківських навчальних закладів, приймав в ній участь у рамках Всеукраїнського освітнього ярмарку, партнером якого виступив Економіко-Технологічний інститут ім. Роберта Ельворті (м. Кропивницький).