Онлайн-зустріч з організаторами та майбутніми учасниками міжнародного стажування

21.11.2023 р. відбулась онлайн-зустріч з організаторами та майбутніми учасниками міжнародного стажування студентів кафедри БП та НС НТУ “ХПІ” в Університеті ім. Яна Длугоша в Ченстохові (Польща). Потрібно відмітити, що це вже друга за цей семестр зустріч. Перша зустріч відбулася – 27.10.2023 р. Презентація зустрічі.

Читати далі

Профорієнтація у електрорадіотехнічному ліцеї м. Полтава

Цього разу допитлива доцентка кафедри БП та НС Мовмига Н.Є. завітала до електрорадіотехнічного ліцею у м. Полтава. Студенти у ньому навчаються за очною формою. Після зустрічі з керівництвом викладачка зустрілась зі студентами що там навчаються. В ході зустрічі студенти отримали всі необхідні відповіді стосовно вступу на спеціальність 263 “Цивільна безпека”, дізнались про Hard і Soft Skills освітньої програми “Охорона праці” та отримали рекламні матеріали.

Читати далі

Профорієнтація у Полтавському політехнічному фаховому коледжі

Наша кафедра продовжує заходи з профорієнтації у 2023/2024 н.р. Цього разу доцентка кафедри Мовмига Н.Є. зустрілась з заступником директора з виховної роботи відокремленого структурного підрозділу “Полтавський політехнічний фаховий коледж НТУ “ХПІ” Поставним І.М. та фахівцем Центру дистанційного навчання стосовно проведення онлайн зустрічі профорієнтаційного заходу нашої кафедри. Оскільки студенти навчаються дистанційно, то зустріч з ними проходили також дистанційно.

Читати далі