Захід в Ізюмській ЗОШ №10

Незважаючи на наближення до завершення у загально-освітніх навчальних закладах 2023/2024 навчального року, викладачами кафедри продовжується активна профорієнтаційна робота щодо вступу абітурієнтів на спеціальність 263 «Цивільна безпека» освітньої програми «Охорона праці». Одним із заходів цієї роботи було проведення 14.06.2024 р. доц. Ящеріциним Є.В. дистанційного профорієнтаційного заходу з учнями 11 класу Ізюмського ліцею №10. Він був проведений за активного сприяння та допомоги з боку адміністрації цього навчального закладу та класного керівника Давиденко Ігоря Анатолійовича. У заході взяли участь 8 учнів.

Виступаючи перед ними, доповідач органічно поєднував проведення показових вимірювань приладами навчальної лабораторії кафедри «Безпека праці та навколишнього середовища» (люксметром Ю-116, анемометром ВТМЕТЕR ВТ-816В, тестером Electromagnetic Radiation Tester GM3120) деяких параметрів шкідливих та небезпечних виробничих факторів з розповіддю про спеціальність 263 «Цивільна безпека» освітню програму «Охорона праці».

Буквально через кілька днів учні цього класу будуть здавати національний мультипредметний тест (НМТ), тож побажаємо їм успішного проходження цього випробування!

Доц. Ящеріцин Є.В.