Початок нового навчального року на кафедрі БП та НС

30 серпня в Office 365 відбулася зустріч студентів-першокурсників спеціальності 263 «Цивільна безпека» освітня програма «Охорона праці» з представниками кафедри. З початком навчального року студентів привітали завідувач кафедри професор Вамболь С.О., куратор академічної групи доцент Янчик О.Г. гаранти освітньо-професійної програми (ОПП) «Охорона праці» I-го і II-го освітніх рівнів доценти Мезенцева І.О. і Євтушенко Н.С., секретар кафедри доцент Твердохлєбова Н.Є. Привітальні слова супроводжувались побажаннями захопливого студентського життя, цікавого навчання, незабутніх відкриттів і подій! Студенти поділилися своїми позитивними враженнями від знайомства з університетом і отримали відповіді на питання щодо організації навчального процесу. В добрий час, дорогі наші першокурсники!

Цього ж дня було проведене перше в цьому навчальному році засідання кафедри, де підводилися підсумки навчальної, методичної, наукової та організаційної роботи за 2023/2024 н.р. Доцент Ящеріцин Є.В. звітував про підсумки щорічної профорієнтаційної роботи викладачів кафедри, яка ще триває. Була заслухана доповідь гарантів ОПП I-го і II-го освітніх рівнів доцентів Євтушенко Н.С. та Мезенцевої І.О. стосовно оновлення освітніх професійних програм і навчальних планів. Завідувач кафедри професор Вамболь С.О. окреслив перелік завдань кафедри на 2024/2025 навчальний рік.
Колектив кафедри привітав з виходом на заслужений відпочинок професорів кафедри Райко Валентину Федорівну та Древаля Олександра Миколайовича. Щиро вдячні вам за ваш професіоналізм, за той колосальний життєвий досвід і довгі трудові роки, які ви присвятили роботі на кафедрі і завжди були прикладом для колег! Бажаємо насолоджуватися кожною хвилиною життя, відкривати для себе нові і цікаві події і не забувати про нас!

Доцент Семенов Є.О., доцент Твердохлєбова Н.Є.