Дистанційні профорієнтаційні заходи в Золочівському ліцеї №3 та Харківському регіональному центрі професійної освіти поліграфічних медіатехнологій та машинобудування

Продовжується активна профорієнтаційна робота щодо вступу абітурієнтів у 2025 році на спеціальність 263 «Цивільна безпека» освітня програма «Охорона праці». Доцентом Ящеріциним Є.В. були проведені дистанційні профорієнтаційні заходи 15 жовтня зі школярами 11 класу Золочівського ліцею №3 (Харківська обл.) та 17 жовтня з учнями Харківського регіонального центру професійної освіти поліграфічних медіатехнологій та машинобудування.

Читати далі

Cпівпраця стейкхолдерів та здобувачів освіти бакалаврського рівня

10 жовтня 2024 року заступником начальника НМЦ ЦЗ та БЖД Чернівецької області, Самборським Ярославом Афанасійовичем, в рамках обов’язкової освітньої компоненти «Безпека виробничих процесів і устаткування» студентам груп МІТ-621 та МІТ-622с була проведена лекція на тему «Цивільна безпека та технічна безпека виробничих процесів».

Читати далі

Дистанційну профорієнтаційну роботу у 2024-2025 навчальному році розпочато!

В рамках проведення профорієнтаційної роботи щодо вступу абітурієнтів у наступному 2025 році на спеціальність 263 «Цивільна безпека» освітня програма «Охорона праці» 9 жовтня 2024 р. зі школярами 10-го та 11-го класів Мажарського ліцею Кегичівської селищної ради (Харківська обл.) було проведено перший дистанційний профорієнтаційний захід у цьому навчальному році доц. Ящеріциним Є.В.
Він був проведений за активного сприяння та допомоги з боку адміністрації цього навчального закладу та вчителя Зінов’євої Марини Сергіївни. Читати далі

Новини профорієнтаційної роботи кафедри

Новий 2024/2025 навчальний рік розпочався з продовженням профорієнтаційної роботи на кафедрі БПтаНС. Сформований новий план профорієнтаційних заходів врахує досвід попередньої роботи і спрямований на покращення результатів роботи з абітурієнтами. Окрім традиційних заходів (зустріч он-лайн з випускниками шкіл, проведення КАХУТів, участь в Днях відкритих дверей) було передбачено і робота із закордонними абітурієнтами.

Читати далі