Новини профорієнтаційної роботи кафедри

Новий 2024/2025 навчальний рік розпочався з продовженням профорієнтаційної роботи на кафедрі БПтаНС. Сформований новий план профорієнтаційних заходів врахує досвід попередньої роботи і спрямований на покращення результатів роботи з абітурієнтами. Окрім традиційних заходів (зустріч он-лайн з випускниками шкіл, проведення КАХУТів, участь в Днях відкритих дверей) було передбачено і робота із закордонними абітурієнтами.

Окремо слід відзначити роботу гарантів освітньо-професійних програм магістерського рівня доцента Мезенцевой І.О. і бакалаврського доцента Євтушенко Н.С., а також члена груп забезпечення освітньо-професійних програм доцента Семенова Є.О. З урахуванням сучасних тенденцій і вимог було розроблено рекламний буклет для абітурієнтів спеціальності 263 ЦИВІЛЬНА БЕЗПЕКА Освітня професійна програма «Охорона праці».

Для абітурієнтів буде корисним дізнатись не тільки основні відомості про навчання на рівнях бакалавр і магістр, а також ознайомитись з можливостями: стажування за кордоном, перспективою другого диплома в Польщі, міжнародним навчання і співробітництвом.

Окремі позиції присвячені відгукам наших студентів і стейкхолдерів (роботодавці), які висловлюють свої особисті думки щодо освітньо-професійних програм.

Кафедра “Безпеки праці та навколишнього середовища”