Початок весняного учбового семестру 2021-2022 навчального року

Posted on Posted in Навчальний процес, Студентам

У цьому календарному році сталося багато змін, які стосуються нашої кафедри.

Поперше, в наслідок реорганізації структури нашого університету припинив існування факультет КІТ, а нашу кафедру було включено до структури Навчально-наукового інституту комп’ютерного моделювання, прикладної фізики та математики (скорочено, ННІ КМпФМ). У зв’язку з цим дещо змінилися індекси навчальних груп. Тепер замість префіксу КІТ ставиться префікс ІКН, для груп, що навчаються за спеціальністю 151, індекс починається з цифри 7, а не 4, в групах, що навчаються за спеціальністю 172, індекси не змінилися. Дивіться подробиці у додатку до наказу.
Адміністративний персонал ННІ — дирекцію — можна знайти у аудиторії 313, що знаходиться на третьому поверсі навчального корпусу 2 (У2). Подробиці щодо складу дирекції та контактні дані ви можете знайти на відповідних сторінках офіційного сайту інституту.

Подруге, з 7 лютого розпочинається новий навчальний семестр. Ознайомтесь, будь ласка, з графіком навчального процесу — його було опубліковано на сайті раніше. В студентів 4-го курсу навчальний семестр становить лише 10 тижнів. В кінці квітня відбудеться екзаменаційна сессія та розпочнеться передипломна практика.

Згідно наказу ректора №48 ОД від 26 січня 2022 року навчальний процесс у новому семестрі з 7 лютого по 25 лютого відбуватиметься у повністю дистаційному режимі. У разі необхідності зв’яжіться з викладачами за допомогою електронної пошти для узгодження процесу навчання. Нагадуємо, що переважна кількість викладачів використовує для проведення занять можливості електронної системи Microsoft Teams. Для кожної дисципліни у цьому середовищі створюється відповідна команда. Для занять створюються зустрічі у календарі.

До початку навчального семестру вже створено навчальний розклад. Ви можете ознайомитися з ним на відповідній сторінці сайту ННІ КМпФМ. Зважайте на те, що розклад для груп, які перейшли від факультету КІТ, знаходиться у окремих файлах, а також на нові позначення груп, про що написано вище.

І, на останок, для тих студентів, що мають заборгованості: здійсніть їх ліквідацію протягом тижня, інакше вас буде подано на відрахування! Хвостівки слід оформляти у новій дирекції, що знаходиться у 313 У2.