👩🏼🎓👨🎓 Вже магістри.
На кафедрі технології жирів та продуктів бродіння відбувся захист магістерських дипломних робіт та проектів зі спеціальності 181 Харчові технології за спеціалізацією 181.02 «Технології продуктів бродіння і виноробства».
🎆Вітаємо! 🎉Бажаємо випускникам реалізації задумів, віримо у блискуче майбутнє, у їх успішний власний шлях у світі.
І пам’ятайте – двері кафедри для наших магістрів завжди залишаються відкритими🤗, тому з нетерпінням чекатимемо нових зустрічей🤝.
![](http://web.kpi.kharkov.ua/food/wp-content/uploads/sites/14/2019/12/79770164_474236566629654_2680392847806431232_o-1024x485.jpg)
![](http://web.kpi.kharkov.ua/food/wp-content/uploads/sites/14/2019/12/80858280_474236606629650_7377993519417262080_n.jpg)