Вибіркові освітні компоненти
- Теоретичні основи харчових технологій
- Харчова хімія
- Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі
- Інформаційні технології в олійно-жировій галузі
- Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
- Екологічні аспекти харчових виробництв
- Основи виробництва харчових продуктів оздоровчого призначення
- Культура вживання напоїв
- Науково-дослідна робота студента
- Планування експерименту та обробка експериментальних даних
- Організація наукових досліджень та наукова комунікація
- Проєктування олійно-жирових і бродильних виробництв
- Сучасні технології пакування харчових продуктів
- Компонування обладнання галузі
- Технології дріжджів
- Якість та безпека продукції олійно-жирових та бродильних виробництв
Вибіркові освітні компоненти
- Актуальні питання технологій видобування жирів
- Інноваційні технології переробки жирів
- Технології та використання ефірних олій