Перейти до вмісту
Новини:
Казкова профорієнтація для учнів Краснокутського Ліцею №1!
Онлайн-лекція для юних фанатів науки
Міжнародний День Світла
  • facebook
  • instagram
  • telegram
  • НТУ «ХПІ»
  • ННI ХТI
  • Інші сайти
  • УкраїнськаУкраїнська
    • УкраїнськаУкраїнська
    • EnglishEnglish
Кафедра технології жирів та продуктів бродіння

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння

Національний технічний університет "Харківський полiтехнiчний інститут"

  • +38 (073) 264-16-57 tzhpb@khpi.edu.ua
  • Про кафедру
    • Історія кафедри
    • Співробітники
    • Видатнi випускники
    • Міжнародна діяльність
    • Матеріально-технічне забезпечення
    • Новини
  • Вступнику
    • G13 Харчові технології
    • Чому саме?
    • Умови вступу
    • Взаємодія зі стейкхолдерами
  • Освіта
    • Навчально-методичне забезпечення
      • Навчальні плани і освітні програми
      • Силабуси
      • Програми практики
      • Громадське обговорення
      • Бібліотечний фонд
    • Дистанційні курси
    • Дуальна освiта та договори про співпрацю
    • Перелік дисциплін вільного вибору
    • Ігрове проєктування
    • Розклад занять
    • Студентське життя
    • Практика
    • Наші магістри
  • Наука
    • Наукові праці кафедри
    • Спецрада Д 64.050.05
  • Контакти
  • Головна
  • Освіта
  • Силабуси

Силабуси

  • Бакалаври 2024
  • Бакалаври 2023
  • Бакалаври 2022
  • Бакалаври 2021
  • Магістри 2024
  • Магістри 2023
  • Магiстри 2022
  • PhD 2024

Останнi новини

Казкова профорієнтація для учнів Краснокутського Ліцею №1!

23.05.2025

Онлайн-лекція для юних фанатів науки

22.05.2025

Міжнародний День Світла

16.05.2025

УВАГА! СТАРТУВАЛА РЕЄСТРАЦІЯ НА ВСТУПНІ ІСПИТИ ДО МАГІСТРАТУРИ ТА АСПІРАНТУРИ!

06.05.2025

Інтерактивна лекція у проcторі ScienceKids!

01.05.2025

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння

Наша адреса

НТУ «ХПI»
вул. Кирпичова, 2
Харків, 61002
Україна

 Контакти

 Задати питання
 

Приєднуйтесь!

  • facebook
  • instagram
  • telegram

Поділитись

Copyright © Усі права захищено.
Прокрутка вгору