Студенти, які навчаються за освітньою програмою «Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства» зі спеціальності 181 «Харчові технології» згідно з навчальними планами проходять на 1, 3, 4 (освітній ступінь “Бакалавр”) та 6 курсах (освітній ступінь “Магістр”) наступні види практики:
- ознайомча (1 курс) в рамках дисципліни «Вступ до спеціальності»
- технологічна (3 курс)
- переддипломна (4, 6 курс)
- Робоча програма виробничої практики Бакалавра (2023р.)
- Робоча програма переддипломної практики Бакалавра (2023р.)
- Робоча програма переддипломної практики Магістра (2023р.)
Наші студенти мають можливість проходити практику на підприємствах харчової промисловості України.
Серед підприємств та установ м. Харкова та області:
- корпорація «Бiсквiт-Шоколад» (ПАТ «Харківська бісквітна фабрика»)
- Нововодолазький масложировий комбінат ТОВ ТМ «Жирновъ»
- ТОВ «Комунікації та комфорт» (пивоварня «AltBier»)
- крафтова пивоварня «Red Cat»
- ТОВ «Завод «Березовські мінеральні води»
- ТОВ «Слобожанський миловар»
- ПП “Торговий дім “Золота миля”
- ТОВ “ВКГ Лісова казка”
- ТОВ «ФАКТ 2019»
- ТОВ «Тандем плюс»
- ТОВ «Васищевський завод рослинних олiй»
- УкрНДІОЖ НААН
- Концерн “AB InBev Efes”
- та ін.