Практика

Студенти, які навчаються за освітньою програмою «Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства» зі спеціальності 181 «Харчові технології» згідно з навчальними планами проходять на 1, 3, 4 (освітній ступінь “Бакалавр”) та 6 курсах (освітній ступінь “Магістр”) наступні види практики:

  • ознайомча (1 курс) в рамках дисципліни «Вступ до спеціальності»
  • технологічна (3 курс)
  • переддипломна (4, 6 курс)

Наші студенти мають можливість проходити практику на підприємствах харчової промисловості України.

Серед підприємств та установ м. Харкова та області:

  • корпорація «Бiсквiт-Шоколад» (ПАТ «Харківська бісквітна фабрика»)
  • Нововодолазький масложировий комбінат ТОВ ТМ «Жирновъ»
  • ТОВ «Комунікації та комфорт» (пивоварня «AltBier»)
  • крафтова пивоварня «Red Cat»
  • ТОВ «Завод «Березовські мінеральні води»
  • ТОВ «Слобожанський миловар»
  • ПП “Торговий дім “Золота миля”
  • ТОВ “ВКГ Лісова казка”
  • ТОВ «ФАКТ 2019»
  • ТОВ «Тандем плюс» 
  • ТОВ «Васищевський завод рослинних олiй»
  • УкрНДІОЖ НААН
  • Концерн “AB InBev Efes”
  • та ін.