Вибіркові освітні компоненти
Профільна підготовка
Профільований пакет дисциплін 01 “Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел”
- Хімія жирів
- Олійно-жирова сировина та водопідготовка в олійно-жировій галузі
- Технології видобування олій та жирів
- Технології переробки олій та жирів ч.1
- Технології переробки олій та жирів ч.2
- Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
- Основи ферментології
- Науково-практичні основи технологій жирів і жирозамінників
Профільований пакет дисциплін 02 “Технології продуктів бродіння і виноробства”
- Хімія і біохімія сировини бродильних виробництв
- Технології солоду і пива
- Технології екстрактів, концентратів і напоїв
- Технології вина і коньяків
- Технології етилового спирту та харчових кислот
- Основи біотехнології
- Загальні технології жирів і жирозамінників
- Науково-практичні основи технологій бродильних виробництв
Дисципліни вільного вибору студента профільної підготовки
- Організація наукових досліджень та наукова комунікація
- Науково-дослідна робота студента
- Планування експерименту та обробка експериментальних даних
- Інформаційні технології в олійно-жировій галузі
- Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
- Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі
- Основи виробництва харчових продуктів оздоровчого призначення
- Культура вживання напоїв
- Харчова хімія
- Технологічне обладнання олійно-жирових виробництв
- Технологічне обладнання бродильних виробництв
- Проєктування олійно-жирових виробництв
- Проєктування бродильних виробництв
- Сучасні технології пакування харчових продуктів
- Технології дріжджів
Вибіркові освітні компоненти
Профільна підготовка
Профільований пакет дисциплін 01 “Технології жирів, жирозамінників і ефірних масел”
- Актуальні питання технологій видобування жирів
- Інноваційні технології переробки жирів
- Технології та використання ефірних олій
Профільований пакет дисциплін 02 “Технології продуктів бродіння і виноробства”
- Актуальні питання пивоваріння
- Сучасні технології вина, коньяку, спирту та лікеро-горілчаних виробів
- Біохімія солоду
Дисципліни вільного вибору профільної підготовки
- Хімія вуглеводнів
- Сучасні технології жирозамінників
- Технології переробки вторинних продуктів
- Актуальні питання виробництва дріжджів
- Біохімія пива
- Сучасні рецептурні компоненти харчових продуктів
- Технологічні аспекти зберігання харчової продукції
- Хімія ліпідів
- Актуальні питання технологій безалкогольних напоїв