Нова подія від ScienceKids сумісно з кафедрою технології жирів та продуктів бродіння для маленьких дослідників!

🧪 Тема події: «Реактиви на нашій кухні»

⏰ Коли: 14 грудня, субота, 11:00

🧑🏻‍🔬 Лектор: фахівець з харчових технологій – Дмитро Матюхов

Зазвичай люди лякаються, якщо слова “хімія” та “їжа” стоять поруч. А якщо подивитися на ситуацію з наукової точки зору?
Що спільного у кухні та хімічної лабораторії окрім творчого процесу пошуку?
Чи можна безпечно почати знайомство з хімією з власної кухні?
Зʼясуємо це на зустрічі з фахівцем з харчових технологій – Дмитром Матюховим.

Участь безоплатна за попередньою реєстрацією. Для цього заповнюйте форму за лінком https://tally.so/r/wvOWod

Не зволікайте, адже кількість місць обмежена!

Місце проведення повідомляється всім зареєстрованим учасникам особисто за три дні до події з міркувань безпеки.

Осередки Science Kids у Харкові та Одесі працюють за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».