Чому саме?

Пропонуємо отримати вищу освіту за найсмачнішою спеціальністю! Кафедра технології жирів та продуктів бродіння є однією з провідних в галузі харчових технологій в Україні


Спеціальність 181 “Харчові технології”

Є однією з найзатребуваніших зараз і в перспективі. Фахівці у цій галузі будуть завжди користуватися попитом на ринку праці

Профілізація

Наша освітня програма «Технології жирів, продуктів бродіння та виноробство» дає наступні можливості:👍 опанувати одразу декілька харчових спеціальностей, найбільш затребуваних на ринку праці👍 адаптуватися до вимог сучасного бізнес-середовища

Навчання за кордоном

Студенти нашої кафедри мають можливість приймати участь в міжнародних програмах академічної мобільності і навчатись у провідних університетах Європи

Переваги професії

👍 Постійна затребуваність на ринку праці 👍 Стабільна робота 👍 Висока, конкурентна заробітна плата👍 Цікава робота, що потребує високої кваліфікації

Дуальна освіта

Можливість на старших курсах навчатись за дуальною освітою, що дозволяє в найкоротші строки набути практичний досвід та крім стипендії отримувати зарплатню.

Працевлаштування

Більшість випускників кафедри є власниками, директорами і головними технологами провідних харчових підприємств як в Україні, так і за кордоном