Пропонуємо отримати вищу освіту за найсмачнішою спеціальністю!
Кафедра технології жирів та продуктів бродіння є однією з провідних в галузі харчових технологій в Україні
Наші переваги
Чому абітурієнти хочуть навчатися саме в нас? Тому що ми пропонуємо:
Профілізація
Наша освітня програма «Технології жирів, продуктів бродіння та виноробство» дає наступні можливості:
👍 опанувати одразу декілька харчових спеціальностей, найбільш затребуваних на ринку праці.
👍 адаптуватися до вимог сучасного бізнес-середовища
Детальнiше…
Переваги професії
👍 Постійна затребуваність на ринку праці
👍 Стабільна робота
👍 Висока, конкурентна заробітна плата
👍 Цікава робота, що потребує високої кваліфікації
Детальнiше…
Дуальна освіта
Можливість на старших курсах навчатись за дуальною освітою, що дозволяє в найкоротші строки набути практичний досвід та крім стипендії отримувати зарплатню.
Детальнiше…
Навчання за кордоном
Студенти нашої кафедри мають можливість приймати участь в міжнародних програмах академічної мобільності і навчатись у провідних університетах Європи.
Детальнiше…