Пропонуємо отримати вищу освіту за найсмачнішою спеціальністю!
![](http://web.kpi.kharkov.ua/food/wp-content/uploads/sites/14/2021/04/0.png)
Кафедра технології жирів та продуктів бродіння є однією з провідних в галузі харчових технологій в Україні
Наші переваги
Чому абітурієнти хочуть навчатися саме в нас? Тому що ми пропонуємо:
![](http://web.kpi.kharkov.ua/food/wp-content/uploads/sites/14/2021/03/chemistry.png)
Профілізація
Наша освітня програма «Технології жирів, продуктів бродіння та виноробство» дає наступні можливості:
👍 опанувати одразу декілька харчових спеціальностей, найбільш затребуваних на ринку праці.
👍 адаптуватися до вимог сучасного бізнес-середовища
Детальнiше…
![](http://web.kpi.kharkov.ua/food/wp-content/uploads/sites/14/2021/03/047-diploma.png)
Переваги професії
👍 Постійна затребуваність на ринку праці
👍 Стабільна робота
👍 Висока, конкурентна заробітна плата
👍 Цікава робота, що потребує високої кваліфікації
Детальнiше…
![](http://web.kpi.kharkov.ua/food/wp-content/uploads/sites/14/2021/03/interview.png)
Дуальна освіта
Можливість на старших курсах навчатись за дуальною освітою, що дозволяє в найкоротші строки набути практичний досвід та крім стипендії отримувати зарплатню.
Детальнiше…
![](http://web.kpi.kharkov.ua/food/wp-content/uploads/sites/14/2021/03/worldwide.png)
Навчання за кордоном
Студенти нашої кафедри мають можливість приймати участь в міжнародних програмах академічної мобільності і навчатись у провідних університетах Європи.
Детальнiше…