Комплексне профорієнтаційне заняття онлайн!

Викладачі кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ “ХПІ” цього тижня розробили та провели онлайн Комплексне профорієнтаційне заняття для популяризації професій харчового напряму серед молоді, а саме для учнів 10-го та 11-го класів двох ліцеїв:

26 лютого відбулася зустріч з вихованцями Великобурлуцького ліцею Великобурлуцької районної державної адміністрації

28 лютого подорож у світ харчових виробництв чекала на старшокласників Приколотнянського ліцею Вільхуватської сільської ради.

Викладачі кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ “ХПІ” цього тижня розробили та провели онлайн Комплексне профорієнтаційне заняття для популяризації професій харчового напряму серед молоді, а саме для учнів 10-го та 11-го класів двох ліцеїв:

26 лютого відбулася зустріч з вихованцями Великобурлуцького ліцею Великобурлуцької районної державної адміністрації

28 лютого подорож у світ харчових виробництв чекала на старшокласників Приколотнянського ліцею Вільхуватської сільської ради.

Зустрічі проводили:

  • завідувачка кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ “ХПІ Олена Миколаївна Півень, яка здійснила стрімінг з виробничих потужностей підприємства з випуску кондитерських продуктів м. Харкова, завдяки чому учні змогли побачити на власні очі технологічне обладнання та оцінити виробничу обстановку, направлену на безпечний випуск високоякісних карамельних виробів з натуральних інгредієнтів за рецептурами, створеними випусниками Кафедри технології жирів та продуктів бродіння, а також почути про історію випускників, хто зовсім нещодавно ще опановував професію технолога, а тепер вже має державні відзнаки за власні професійні здобутки.
  • доцент Матюхов Дмитро Володимирович зробив презентацію напрямків та можливостей, які відкриті для студентів, що навчаються в НТУ “ХПІ” за освітньо-професійною програмою “Технології жирів, продуктів бродіння та виноробства”, а також провів вікторини на тематику, що поєднувала харчові продукти, світову економіку, навчання в НТУ “ХПІ” та культурний влив харчових технологій на історію і літературу.

Якщо ви зацікавлені у проведенні заходів для школярів у будь-якому куточку країни, ми будемо раді такому співробітництву! :)

 

Поділитись: