Україна 61002, м. Харків, вул. Кирпичова, 2, НТУ «ХПІ»
кафедра «Технології жирів та продуктiв бродіння», технічний корпус, 2 поверх
тел. (057) 707-63-29,
Email: tzhpb@khpi.edu.ua
Email: food.kpi@gmail.com
Завідувач кафедри:
доктор технічних наук, професор
Некрасов Павло Олександрович,
Email: Pavlo.Nekrasov@khpi.edu.ua
Email: nekrasov2007@gmail.com
Інформація по загальним питанням:
заступник завідувача кафедри,
доцент Березка Тетяна Олександрівна
+38(099) 418-15-08
заступник завідувача кафедри,
доцент Березка Тетяна Олександрівна
+38(099) 418-15-08
Інформація щодо вступу:
доцент Матюхов Дмитро Володимирович
+38 (073) 264 16 57
доцент Матюхов Дмитро Володимирович
+38 (073) 264 16 57