
Після закінчення університету почала працювати технологом рафінації в компанії «Чумак» (м. Каховка, Україна).
З 2005 року працювала завідуючим лабораторії на олійно-екстракційному заводі компанії «Каргілл» (м. Каховка, Україна), з 2011 року – керівником з харчової безпеки та якості на цьому ж заводі «Каргілл».
Зараз працює спеціалістом по внутрішнім та зовнішнім лабораторіям в Центрі Експертиз Аналітичної Хімії компанії «Каргілл» (м. Берген-оп-Зом, Нідерланди). Займається розробкою систем якості та валідацією методик, відповідає за внутрішні аудити в лабораторіях «Каргілл» у EMEA регіоні (Європа, Близький Схід та Африка).
Координує роботу, проводить кваліфікацію зовнішніх лабораторій, які використовуються компанією «Каргілл» у EMEA регіоні.
Є діючим аудитором з харчової безпеки за стандартами FSSC 22000 та GMP+та лабораторних стандартів ISO 17025 та GLP.
Являється експертом з аналізу пестицидів (навчання в RIKILT Wageningen University & Research, Нідерланди), діоксинів (навчання в лабораторія «Нофалаб», Нідерланди) та інших показників з безпеки та якості, що визначаються в зернових та олійних культурах, рослинних оліях та жирах, какао-бобах та шоколаді, крохмалі, глютені, цукрах, спиртах та інших продуктах.