Національного технічного університету "ХПІ"

День відкритих дверей 23 лютого 2020р.

Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії  НТУ «ХПІ» приймав активну участь  у Дні відкритих дверей НТУ «ХПІ», який відбувся 23 лютого 2020 року у Спорткомплексі «Політехнік» (м. Харків, вул. Алчевських,50а ).

 

Директор інституту Рищенко І.М, відповідальний секретар приймальної комісії ННІХТІ  Авіна С.І. та представники усіх випускаючих кафедр розповідали  абітурієнтам та їх батькам про кафедри та конкурсні пропозиції ННІХТІ, особливості вступної кампанії та умови прийому 2020 року, а також відповідали на запитання, що виникали. Заклад відвідали випускники коледжів та учні 8-11 класів шкіл   Харкова та  Харківської області.

В рамках Дня відкритих дверей проводилися 12 презентацій та майстер класів, серед них: демонстрації різноманітних дослідів з хімії, мінералів під мікроскопом «Світ мінералів», демонстрація вуглеводів та твердого палива «Вуглеводнева сировина» та майстер-клас з виготовлення свічок «Полум’я», майстер-клас «3DMaker», що викликало велику зацікавленість у абітурієнтів.

 

Мова