Профорієнтаційна робота на осінніх канікулах

В період осінніх канікул з 23 по 28 жовтня 2023 року доц. Ящеріциним Є.В. було проведено профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів Харківського ліцею №43, що розташований на вул. Салтівське шосе, 121/2 і учнями Харківської гімназії №101, що знаходиться по вул. Краснодарська, 147/2 та їх батьками.

Враховуючи, що більшість з них знаходиться в евакуації, робота проводилась з застосуванням дистанційних мультімедійних технологій, у тому числі платформи Zoom.

Зустріч з учнями та їх батьками проводилась стосовно вступу на спеціальність 263 «Цивільна безпека» на освітні рівні «бакалавр» та отримання другої вищої освіти рівня «магістр». Було розказано про основні кроки, які необхідно зробити абітурієнту щодо отримання вищої освіти за цією спеціальністю, зокрема, зроблено наголос про необхідність у разі потреби підвищити рівень знань за допомогою навчання на підготовчих курсах НТУ «ХПІ», які розпочали вже роботу. В процесі спілкування було наголошено на перевагах отримання вищої освіти в НТУ «ХПІ».