Профорієнтаційний захід з учнями Харківського ліцею №100

Продовжується активна робота з профорієнтації щодо вступу абітурієнтів на спеціальність 263 «Цивільна безпека» освітня програма «Охорона праці». В рамках неї 20 травня доцентом Ящеріциним Є.В. проведено дистанційний профорієнтаційний захід з учнями Харківського ліцею №100. Він був проведений за активного сприяння та допомоги з боку адміністрації цього навчального закладу та вчителя Павленко О.М. У заході взяли участь 13 учнів з 10 класу.

Під час проведення заходу, який тривав близько 20 хвилин, доц. Ящеріцин Є.В. розповідав аудиторії про різні аспекти вступної кампанії 2024 р., переваги навчання в НТУ «ХПІ», зокрема, на спеціальності 263 «Цивільна безпека» освітня програма «Охорона праці» та перспективи працевлаштування і кар’єрного зростання.

Крім цього він демонстрував роботу приладів учбової лабораторії кафедри «Безпека праці та навколишнього середовища» по вимірюванню параметрів шкідливих та небезпечних виробничих факторів.

Цими приладами були: анемометри (вимірювання швидкості руху повітря) – крильчастий цифровий «ВТМЕТЕR ВТ-816В» та чашковий «МС-13»; шумомір «Роботрон» 00024» (рівень виробничого шуму); пірометр «INFRARED THERMOMETER MestekIR01C» (температура), тестер електромагнітного випромінювання Electromagnetic Radiation Tester GM3120.
Співробітники кафедри продовжують профорієнтаційні заходи з абітурієнтами.
Доц. Ящеріцин Є.В.