Бакалаври 2020

Загальні технології жирів і жирозамінників
  • Силабус
  • Силабус (заочне навчання)
Методи контролю якості харчової продукції
Технології вина і коньяків
Дегустаційна оцінка вина і напоїв
Технології переробки олій та жирів ч.1
Технології переробки олій та жирів ч.2
Технології екстрактів, концентратів і напоїв
  • Силабус
  • Силабус (заочне навчання)
Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
  • Силабус
  • Силабус (заочне навчання)
Контроль якості та безпека продукції бродильних виробництв і виноробства
  • Силабус
  • Силабус (заочне навчання)
Контроль якості та безпека олійно-жирової продукції
Організація наукових досліджень та наукова комунікація
Проектування підприємств з виробництва продуктів бродіння і виноробства
Проектування підприємств олійно-жирової галузі
Технологічне обладнання олійно-жирової галузі
Технологічне обладнання бродильних виробництв і виноробства