Презентація проєктів студентами 3го курсу

🥳Студенти 3 курсу кафедри Програмної інженерії та інтелектуальних технологій управління (ПІІТУ) НТУ “ХПІ” презентували результати практичної складової, яка у весняному семестрі передбачалась за освітнім компонентом “Проєкт (практика)”

😎Протягом весни 2024 року студенти, які вже працевлаштовані, виконували завдання на робочих місцях в ІТ-компаніях, проходили стажування, навчались на тренінг-курсах та працювали в стартапах.

👨‍💻На презентаціях здобувачі розповіли про компанії, до яких долучились в тій чи іншій ролі — це такі аутсорсингові, продуктові чи консалтингові компанії, як EPAM, Incode Group, Reterniti, Veramed, GameDevTV, SoftServe та інші!

🏅Студенти плідно працювали за напрямами пов’язаними з Front-End, Back-End чи Full-Stack розробкою, Project Management, Data Science, Game Development та іншими ІТ-напрямками, про що доповіли на захисті проєктів комісії кафедри.

👍Практично-орієнтоване навчання є одним з ключових аспектів здобуття освіти за програмами кафедри ПІІТУ 121 “Інженерія програмного забезпечення” та 122 “Комп’ютерні науки та інтелектуальні системи”.
⭐️Зокрема, цей підхід був високо оцінений Центральним агентством з оцінювання та акредитації ZEvA (Ганновер, Німеччина), в результаті чого освітні програми отримали міжнародну акредитацію строком до вересня 2030 року!

👉 Більше інформації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *