EPAM University Days – Teachers Internship

Шановні колеги, ми раді повідомити Вам, що ініціатива в рамках EPAM University Days – Teachers Internship продовжується. Стажування викладачів – це можливість поглибити свої знання, здобути нові навички та обмінятися досвідом у професійному колі. Ця ініціатива може зацікавити Ваших колег Читати далі

Запрошуємо випускників коледжу продовжити навчання на кафедрі ПІІТУ

Доцент кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління Олександр Віталійович Шматко провів профорієнтаційний захід для майбутніх випускників Харківського комп’ютерно-технологічного коледжу і розповів їм про перспективні спеціальності, на яких вони зможуть продовжити навчання в НТУ «ХПІ».

IT-субота з Політехом: абітурієнтів зустрічає КН-факультет

8 грудня пройшов день відкритих дверей від факультету комп’ютерних наук і програмної інженерії «IT-субота з Політехом». Абітурієнти зустрілися з деканом факультету та завідувачами кафедр, дізналися особливості вступу до ЗВО в 2019 році, ближче познайомилися з цікавим світом інформаційних технологій.

Кафедра ПІІТУ НТУ «ХПІ» – ініціатор створення громадської ІТ-організації

30 листопада на кафедрі програмної інженерії та інформаційних технологій управління НТУ «ХПІ» відбулося чергове засідання науково-практичного семінару «Інформаційні технології моніторингу і прийняття рішень в складних системах».