Абітурієнту

Ви коли-небудь думали про вивчення прикладної механіки? Ви коли-небудь замислювалися над тим, як працюють гідропневматичні системи?

Уявіть собі сферу, де силова гідравліка та високоточна пневматика переплітаються з комп’ютерним керуванням, знайомлячи вас із майбутнім гнучкого управління виробництвом. Зробіть крок у цю динамічну сферу, що розвивається, де ви матимете інструменти для формування світу завтрашнього дня.

У Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» у вас під рукою буде ціла екосистема онлайн-інструментів, персоналізовані освітні траєкторії та можливість брати участь у відомих міжнародних програмах обміну.

Ми не просто навчаємо – ми будуємо майбутнє. Приєднуйтесь до нас і станьте частиною цього майбутнього.

Ваша подорож починається тут.

131 – ПРИКЛАДНА МЕХАНІКА
Освітня програма «МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНІЧНИХ СИСТЕМ»
Скорочена форма навчання
Можлива скорочена підготовка бакалаврів за дипломом молодшого спеціаліста. Термін навчання – 3 роки!

Співробітник кафедри допоможе Вам зареєструвати електронний кабінет і подати заяви. Проконтролює весь процес аж до оголошення результатів вступної кампанії. Після вступу буде надавати необхідну допомогу при навчанні.

За бажанням можете скористатися скріншот-інструкцією з подання заяв на вступ на 1 курс (бюджет) через електронний кабінет та використати зразок мотиваційного листа.

Контактний телефон: +38 063-471-38-21 (Viber, Telegram, WhatsApp)

Залишити відповідь