Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», разом з партнерами, виступив співорганізатором ХІ Міжнародної наукової конференції «Функціональна база наноелектроніки» (Сайт конференції: http://fbn-conference.isma.kharkov.ua/)

У зв’язку з пандемією коронавірусу, конференцію було проведено в онлайн-режимі у грудні 2020 року.

Серед авторів доповідей представники 19 університетів, 8 наукових інститутів та 3 компаній серед яких представники 8 закордонних організацій з Німеччини, Канади, Китаю, Хорватії та інших країн світу.

Програмним комітетом біло відібрано 32 доповіді в яких розглянуті: актуальні проблеми в області дослідження та розробки наноелектронних сенсорів та інформаційних систем для біоінженерії; методи формування, діагностики та дослідження наноструктур та нанооб’єктів; математичне моделювання та технології в наноелектроніці.  Матеріали конференції були випущені у вигляді збірника праць та доступні на сайті конференції (посилання: http://fbn-conference.isma.kharkov.ua/images/fbn_2020.pdf ).

Учасники конференції висловили одностайну пропозицію щодо підготовки та проведення ХІІ конференції у вересні 2021 року в Одесі, на базі Одеського національного університету імені І. І. Мечникова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *