Програма надає грант на строк до п’яти років дослідникам на їх найбільш динамічних та творчих етапах кар’єри, на наукову діяльність в угорському дослідницькому центрі. Програма слідує моделі фінансування, яка підтримує передові наукові дослідження, одночасно пропонуючи можливості надання грантів міжнародним провідним дослідникам для реалізації їх проектів у приймаючій установі Угорщини у зв’язку із закликами Європейської дослідницької ради (ERC). Таким чином, програма Forefront посилює зусилля Угорщини стати регіональним центром для досліджень, розробок та інновацій.

Цей конкурс відкритий для дослідників лише для дослідницьких проектів без будь-яких тематичних обмежень, за умови, що науковий досвід та план досліджень заявника відповідають вимогам, викладеним у конкурсі. Заявники мають найбільші шанси, якщо вони досягли видатних у світі наукових результатів за останні десять років, і можна обґрунтовано очікувати, що вони продовжать цей рівень результативності на основі їх наукового плану.

Проект повинен розпочатися між 1 червня 2021 року та 1 жовтня 2021 року та повинен бути реалізований протягом 60 місяців з дати початку.

Протягом усього періоду реалізації проекту головним слідчим повинен бути працівник приймаючої установи за трудовим договором, контрактом на державну службу або іншим контрактом, спрямованим на виконання роботи.

Кінцевий термін подання: 16 лютого 2021 16:00

Для питань та консультацій заповніть форму за посиланням: https://forms.gle/hJJdT78ybtZjXJRJ9

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *