Міжнародна виставка винаходів у Женеві – одна з найбільших подій у світі, присвячена виключно винаходам. Всі новинки цієї виставки можна показати тут лише один раз.

Промислові та комерційні компанії, університети, дослідники, асоціації, приватні та державні організації та інститути представляють свої винаходи, результати своїх досліджень та нові продукти. Виробники, комерційні агенти та фінансисти знайдуть 1000 абсолютних новинок, готових до продажу.

В основному на виставці приймають участь і відвідують її представники в області енергетики, охорони навколишнього середовища, комп’ютерних наук, машинобудування, промислових процесів, електрики, електроніки, цивільного будівництва, обладнання для забезпечення безпеки і охорони, медицини, оптичного устаткування, автомобілів і охорони здоров’я. Це також унікальний привід для отримання ліцензії, придбання патенту і контрактів на виробництво.

Виставка пройде з 10 по 14 березня онлайн ( https://inventions-geneva.ch/en/home/ )

Для питань та консультацій заповніть форму за посиланням: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=86sRJmVHO0iDWCnUTyDMYMqRp6LHKs5FgUzTxio68bpUQ1A4N01BQjZWOFlCWUxLQVVKMjZSVkNVUC4u

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *