Тематична увага до ювілейної події буде зосереджена на штучному інтелекті, простоті використання та програмування високих технологій, машинному навчанні, співпраці та безпеці людини та роботів.

Презентації експертів вищого класу покажуть, які технічні передумови повинні бути виконані для оптимального використання роботів у розумному виробництві майбутнього.

Штучний інтелект

Які можливості відкривають підходи на основі ШІ в автоматизації процесів та робототехніці? Які кроки необхідні для перетворення сучасних алгоритмів у практичні додатки, що створюють цінність, щоб повністю використати потенціал ШІ?

Машинне навчання

Надалі буде важливо поєднувати інтуїтивне управління з високотехнологічним. Машинне навчання та ШІ відіграватимуть тут ключову роль. Технологія повинна бути інтегрована в роботів, щоб користувач про це не знав і міг одночасно отримати від цього користь.

Датчики та зір

Робот за своєю суттю сліпий і дурний. Тільки датчики та камери перетворюють його на інтелектуальну машину, яка знаходить свій шлях у процесі. 

HRC та безпека

Епоха коботів набрала величезних темпів. Моделі призначені для роботи разом із працівником. Тема безпеки відіграє центральну роль у цьому додатку і не повинна змушувати потенційних користувачів уникати першого використання.

Познайомтеся з майбутнім робототехніки та не пропустіть цю подію.

Через ситуацію, що склалася, конгрес відбуватиметься лише в режимі онлайн у прямому ефірі !!!

Для питань та консультацій заповніть форму за посиланням: https://forms.gle/hJJdT78ybtZjXJRJ9

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *