Програма стажування ОЕСР призначена для залучення до Організації висококваліфікованих та мотивованих студентів з різним досвідом для роботи над проектами, пов’язаними зі стратегічними цілями та для підтримки корпоративних функцій організації.

Організація економічного співробітництва та розвитку (OECD) – міжнародна економічна організація розвинених країн, що визнають принципи представницької демократії та вільної ринкової економіки. Штаб-квартира організації знаходиться в Шато де ла Мюетт, в Парижі.

Головна мета програми – надати успішним кандидатам можливість вдосконалити свої аналітичні та технічні навички в міжнародному середовищі.

Студенти, які навчаються за повністю акредитованою програмою (бакалаврат, магістратура, аспірантура) протягом усього періоду стажування, можуть подати заявку. Стажери можуть прибути з будь-якої країни (тобто не тільки з країн-членів ОЕСР).

Дедлайн подання заявки: 1 березня 2021 року

Для подання заявки, питань та консультацій заповніть форму за посиланням: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=86sRJmVHO0iDWCnUTyDMYMqRp6LHKs5FgUzTxio68bpUQ1A4N01BQjZWOFlCWUxLQVVKMjZSVkNVUC4u

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *