Університет ім. Лейбніца в Ганновері: мобільна тестова станція Сorona

Деякі професійні групи людей мають значно вищий ризик зараження Covid-19. Консорціум досліджень і розробок, що координується Ганноверським університетом ім. Лейбніца, розробив мобільну станцію, на якій співробітники великих клінік або компаній можуть регулярно і швидко проходити тестування на Сovid-19. 

В рамках проекту була створена ефективна система тестування, яка дозволяє якомога швидше перевірити велику кількість людей та регулярно тестувати їх. Мобільні випробувальні станції, інтерактивна база даних та лабораторна інфраструктура, що підтримується цифровим способом, становлять базову основу для виявлення заражених людей на ранніх стадіях і таким чином стримують поширення вірусу. Устаткування «Mobile Corona-Analytik» знаходиться в контейнері, який можна встановити в будь-якому місці.

Результати обробляються всього кілька годин. Якщо результат позитивний, зразки відправляються в лабораторію для підтвердження.

 

Для питань та консультацій заповніть форму за посиланням: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=86sRJmVHO0iDWCnUTyDMYMqRp6LHKs5FgUzTxio68bpUQ1A4N01BQjZWOFlCWUxLQVVKMjZSVkNVUC4u

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *