Станьте учасником престижної мережі досліджень сталого розвитку, отримайте унікальний доступ до провідних вчених Німеччини та станьте частиною міжнародного обміну інноваційними зеленими ідеями.

Стійке майбутнє потребує світлих молодих талантів. Ви перспективний дослідник, який прагне створити краще, більш стійке майбутнє для всіх? Ви працюєте над стійкими, інноваційними ідеями, які допоможуть реалізувати Цілі сталого розвитку ООН? Ви прагнете познайомитися з підходом Німеччини до досліджень щодо сталого розвитку?

Міжнародний форум «Green Talents – International Forum for High Potentials in Sustainable Development» запрошує Вас подати заявку на участь у програмі 2021 року. Поділіться своїми інноваційними ідеями та закладіть основу для тривалої співпраці з німецькими науковими установами та міжнародними дослідниками.

Прийом заявок закінчується 19 травня 2021 року о 14:00 (за центральноєвропейським часом)

 

ЦІЛІ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ

 

Додаткова інформація

З 2009 року форум «Green Talents» організовує Федеральне міністерство освіти і наукових досліджень Німеччини. Роботу форуму курує міністр освіти і наукових досліджень Німеччини Аня Карлічек. Щорічно 25 молодих вчених з різних країн стають учасниками цього заходу, який активно сприяє реалізації інноваційних екологічних ініціатив у сфері сталого розвитку.

На сьогоднішній день учасниками цієї програми стали 282 видатних вчених з 72 країн, які досягли вражаючих успіхів у сфері сталого розвитку своїх громад, регіонів і країн.

 

Для питань та консультацій заповніть форму за посиланням: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=86sRJmVHO0iDWCnUTyDMYMqRp6LHKs5FgUzTxio68bpUQ1A4N01BQjZWOFlCWUxLQVVKMjZSVkNVUC4u

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *