DSIC 2021 – Міжнародна конференція з цифрової науки 2021, яка відбудеться в Люксембурзі, 15 – 17 жовтня 2021 р., є міжнародним форумом для дослідників та практиків, щоб представити та обговорити найновіші нововведення, тенденції, результати, досвід та стурбованість досягненнями цифрової науки.

Основна ідея цих конференцій полягає в тому, що світ науки є єдиним і об’єднав усіх вчених / практиків, щоб мати можливість мислити, аналізувати та узагальнювати. DSIC 2021 має на меті ефективно поширювати оригінальні результати досліджень у природничих, соціальних, мистецьких та гуманітарних науках. Ця конференція забезпечує швидке розповсюдження інформації, завдяки чому учасники конференції можуть публікувати свої статті в друкованому та електронному форматі, який потім стає доступним у всьому світі та доступним для численних дослідників.

Теми DSIC 2021:
1. Цифрове мистецтво та гуманітарні науки
2. Цифрове сільське господарство та харчові технології
3. Цифрова економіка
4. Цифрова інженерія
5. Цифрові екологічні науки
6. Цифрові фінанси, бізнес та банківська справа
7. Цифрова медицина, фармація та громадське здоров’я
8. Цифрове медичне обслуговування, лікарні та реабілітація
9. Цифрове право
10. Цифрове державне управління
11. Цифрові технології та прикладні науки
12. Віртуальна реальність
13. Цифрова освіта
14. Цифрові медіа

Прийняті та зареєстровані документи будуть опубліковані на Міжнародній конференції з питань обробки цифрових наук 2021 року видавництвом Springer, а потім будуть подані до ISI Proceedings, SCOPUS та інших індексацій.

Кінцевий термін подання матеріалів: 11 серпня 2021 року

 

Для подання заявки, питань та консультацій заповніть форму за посиланням: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=86sRJmVHO0iDWCnUTyDMYMqRp6LHKs5FgUzTxio68bpUQ1A4N01BQjZWOFlCWUxLQVVKMjZSVkNVUC4u

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *